Results 1 to 4 of 4

Thread: CM15Pro & Shion software

  1. #1
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    20

    Default CM15Pro & Shion software

    Hi,

    I'm thinking about getting a CM15Pro so I can introduce some macros to my home X10 system. I'm also considering which software I should use to set it up. I don't want to pay a load of money for software if I can help it, especially as I don't intend to use the software much once I've got the CM15Pro programmed.

    I use a Mac and I've heard that Shion is good. Does anyone have experience of using this with a CM15Pro?

  2. #2
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    1,931

    Default

    personally what I would do is to test a few different software packages. Many offer trial versions or limited time trials. And some offer lite versions for free.
    Try googling X10 software for MAC.
    Indigo is quite popular.
    Mousehouse was another and used to be packaged with the MAC version of the CM11, but it seems Mousehouse has bitten the dust. A quick google might offer more info on this.
    This link is a bit old but still seems to be working, this is for something called XTension.
    Last edited by toscal; 24th April 2012 at 11:46 AM.
    IF YOU CAN'T FIX IT WITH A HAMMER, YOU'VE GOT AN ELECTRICAL PROBLEM.
    www.casatech.eu

  3. #3
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    20

    Default

    Wow, that is old!

    So you haven't tried Shion?

  4. #4
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    1,931

    Default

    Don't have a MAC
    IF YOU CAN'T FIX IT WITH A HAMMER, YOU'VE GOT AN ELECTRICAL PROBLEM.
    www.casatech.eu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •