Search:

Type: Posts; User: Old Git

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thanks for the speedy replies chaps, I shall take...

    Thanks for the speedy replies chaps, I shall take it up with the supplier first and see where it goes from there. In the mean time I have sourced a second adapter from the local hardware shop, one of...
  2. Evohome Controller: Power supply adapter just died

    Have been getting notifications from the Evohome system that the controller has lost contact, after a bit of investigation I've discovered that it's the Power Supply Adapter. It has died and is no...
  3. Replies
    15
    Views
    4,288

    I've had a reply from Honeywell on the cause of...

    I've had a reply from Honeywell on the cause of the problem, and re the Megaflow sensor, see below...
  4. Replies
    15
    Views
    4,288

    Thanks for the reply, I haven't yet had an update...

    Thanks for the reply, I haven't yet had an update from Honeywell on what they did to rectify the problem, nor on my secondary request for their recommended methods on attaching a hot water sensor to...
  5. Replies
    15
    Views
    4,288

    I had a reply from Evohome support waiting in my...

    I had a reply from Evohome support waiting in my Inbox when I powered up my Laptop this morning. They made some changes at the server end and asked me to log out, and back in again, on the iPhone...
  6. Replies
    15
    Views
    4,288

    Well, this is interesting! In general do you find...

    Well, this is interesting! In general do you find that the corruption occurs with the primary, default location or can it occur in any of the locations?
  7. Replies
    15
    Views
    4,288

    Yeah, that would be my next step too take....

    Yeah, that would be my next step too take. However, before I blat the problem I want to know exactly what happened and why, so will wait for Honeywell to get back to me first. Hopefully, they can...
  8. Replies
    15
    Views
    4,288

    It's not a router / Firewall problem. The other...

    It's not a router / Firewall problem. The other two controllers are still providing the correct status information to the iPhone app which shows that the relevant ports on the firewall, required by...
  9. Replies
    15
    Views
    4,288

    Thanks Paul, but tried that already. The fact...

    Thanks Paul, but tried that already. The fact that the other two location controllers are correctly reporting themselves (on the same app and the same Honeywell account) would indicate that it's a...
  10. Replies
    15
    Views
    4,288

    Just installed the app on my son's iPhone and got...

    Just installed the app on my son's iPhone and got exactly the same thing. He's never had the app on this phone before so it's definitely a comms issue at the controller level. I shall have to raise a...
  11. Replies
    15
    Views
    4,288

    The controller and the heating are all working...

    The controller and the heating are all working just fine, it's the iPhone app that's gone screwy! I just can't get any updates from the controller to the App (I can send instructions from the App to...
  12. Replies
    15
    Views
    4,288

    iPhone App for Evohome

    Hi All,

    been running a Evohome install for several months now without too much in the way of trouble. The setup is slightly complicated with lots of underfloor heating loops on ground floor and...
Results 1 to 12 of 12