Search:

Type: Posts; User: Tricksterdude

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    14
    Views
    1,092

    Got it sorted. I had to do a full reset of the RF...

    Got it sorted. I had to do a full reset of the RF unit on the boiler. Turned out the guy who installed it had tried to connect the evohome to the boilers built in RF unit even although he had been...
  2. Replies
    14
    Views
    1,092

    There is no connector between 6 and 7, it's the...

    There is no connector between 6 and 7, it's the first thing I checked before I connected the bridge. I also did a factory reset of the evohome unit to wipe it and do a fresh install. My cable is 2m...
  3. Replies
    14
    Views
    1,092

    If it binded to it then it's basically received a...

    If it binded to it then it's basically received a signal and they've talked to one another. The Evohome unit is telling me just now that its connected to an opentherm bridge.. its not.. the bridge...
  4. Replies
    14
    Views
    1,092

    That's what I'm trying to do. I go through the...

    That's what I'm trying to do. I go through the process and then hit bind and the evohome says the bind signal was received properly. Thing is,.I've disconnected the bridge from the boiler, there's...
  5. Replies
    14
    Views
    1,092

    Evohome Opentherm Bridge Binding issue.

    Hi, I've just had an Intergas Eco RF 36 installed. I 'm trying to connect my evohome to it via an Opentherm bridge. I've connected the bridge to terminals 11 and 12 on the boiler but I can't get the...
Results 1 to 5 of 5