Results 1 to 3 of 3

Thread: X10 noise filter does not filter, WHAT NOW?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5

    Default X10 noise filter does not filter, WHAT NOW?

    I cannot filter out noise from my computer, I have tried two different types of X10 noise filters. My X10 does not respond at all when my computer is plugged in, even with the computer plugged into the X10 filter.

    I used the X-10 FilterLinc 10-Amp Plug-In X10 Noise Filter (didn't work)

    I have even tried two X10 filters back to back (double), still no luck

    I need a better filter, does anyone have any ideas?

  2. #2
    Automated Home Jr Member Marc's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    49

    Default

    You might be better investing in a booster for the X10 rather than filters. the XTB II should do the job.. been seeing lots of good feedback for it.. will be buying one myself when I get some spare cash !

  3. #3
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Marc View Post
    You might be better investing in a booster for the X10 rather than filters. the XTB II should do the job.. been seeing lots of good feedback for it.. will be buying one myself when I get some spare cash !

    I have a booster and it also blocks the neighbors X10 from coming in. Its hooked up inside the circuit breaker box

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •