Results 1 to 4 of 4

Thread: x10 Appliance Module UK Switch rapidly clicking on and off

  1. #1
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11

    Question x10 Appliance Module UK Switch rapidly clicking on and off

    I have an AW10U Appliance Wall Switch from "Lets Automate" controlling the lights in my garage. It has now started to act in a strange fashion. It clicks on and off very rapidly when the button is touched. I have disabled it for fear of a short or something similar.

    Is this a faulty switch or something else? It was have got a little damp as we have had a lot of rain recently and it is moist in the air.

    Many thanks

    Martin.

  2. #2
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    2,046

    Default

    Its cream crackered I'm afraid.
    IF YOU CAN'T FIX IT WITH A HAMMER, YOU'VE GOT AN ELECTRICAL PROBLEM.
    Renovation Spain Blog

  3. #3
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by toscal View Post
    Its cream crackered I'm afraid.
    Hmmm thought as much. Do you have any recommendations for a suitable unit to use in this environment?

  4. #4
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    2,046

    Default

    Stick a new one in a water proof box.
    IF YOU CAN'T FIX IT WITH A HAMMER, YOU'VE GOT AN ELECTRICAL PROBLEM.
    Renovation Spain Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •