Results 1 to 4 of 4

Thread: Dead remote

  1. #1
    Automated Home Sr Member franktate's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    70

    Default Dead remote

    Anyone had any problems with their remotes dropping dead. The light still flashes but no signal being received! Changed the batteries but still no luck.

    I'm going to have to buy a new one!


    frank

  2. #2
    Automated Home Jr Member Ad's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    34

    Default

    Are you on the A house code? I use a different house code and i've had some stick-a-switches seem to lose the memory that they are programmed to anything but A1, reprogramming seemed to work.

    Although it depends on what remote you are using I suppose, the palmpads i've never had a problem with...

  3. #3
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    18

    Default

    I assume you're talking about the RF remotes?

    Are you sure that it's the remote that's locking up, rather than the Transceiver (ie - do other remotes work, and only one fails, or do ALL remotes fail)?

    I've seen TMs lock up from time to time. Sometimes pressing the manual button on the top unlocks them.

  4. #4
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    2,028

    Default

    The TM13s do lock up but I haven't seen one with a manual button, are you talking about the X10-2 versions.
    The normal TM13 just needs to be unplugged for a few seconds and then plugged back.
    IF YOU CAN'T FIX IT WITH A HAMMER, YOU'VE GOT AN ELECTRICAL PROBLEM.
    www.casatech.eu Renovation Spain Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •