Results 1 to 3 of 3

Thread: * Fault * in activity log

  1. #1
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    55

    Default * Fault * in activity log

    Hi all,

    Occasionally the lights and fan in the WC turn off and then back on again for no reason. I've finally noticed that the activity logs for the light and fan (attached to two relays in the same QRI) show "* fault *" at the time it happens. Any idea what this fault might be or how to trace it further?

    Peter

  2. #2
    Automated Home Legend Karam's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    818

    Default

    Might be worth sending us the log file that would have been generated at the time (note date and time of fault entry and then look in log folder). This should have more detail on the nature of the fault. However my suspicion is that it might be a self reset due to electrical switching noise. In that case would suggest trying suppressors across the outputs (such as CPC part no. FT00714), or, might be worth trying these first which are a different approach but can be cheaper, neater and more effective in some cases (Farnell 9565655). Make sure you sleeve any bare leads.

  3. #3
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    55

    Default

    Thanks Karam,

    Transzorbs fitted, now I have to hope it doesn't happen again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •