Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: EvoHome coming to SmartThings ?

  1. #11
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,645

    Default

    You should be able to tie quick actions in with the SmartThings presence sensor, for example.

    It's just another piece in the automated home jigsaw puzzle.

  2. #12
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    32

    Default

    Thanks, that was my understanding, just wanted to check i wasnt missing something. I can see the advantage with the sensors but ive run out of router connections and plug sockets!

    Will watch this thread with interest as it seems that Smarthings is the way forward with all the built in control modes over and above just ZWave and at the price point

  3. #13
    Automated Home Ninja Mavis's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    North East
    Posts
    322

    Default

    I have had an email back saying I have been accepted into the beta testing list.

  4. #14
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,645

    Default

    No reply here. Sob.

  5. #15
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,092

    Default

    Quote Originally Posted by Mavis View Post
    I have had an email back saying I have been accepted into the beta testing list.
    I was told they were not doing it yet!

  6. #16
    Automated Home Ninja Mavis's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    North East
    Posts
    322

    Default

    I am up and running! Just organising my thermostats into rooms. First impressions - good. Thermostats need to be renamed as their default names are too long to be able to see which one is which.

    I have just boosted the temp in the sitting room and reaction time from setting in the app to the HR92 whirring is about the same delay. It looks though as if when you turn the temp up in SmartThings then the change is permanent - ie on both the controller and in the Honeywell app it shows as 'Permanent' so I suspect that you should only use SmartThings for routines, etc and not in replacement for just a quick boost of temp.

    Right, back to play some more.

  7. #17
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    32

    Default

    Thanks Mavis, will be watching your feedback with interest. Looks like you've found something for feeback on already there in terms of that making it permanent.

  8. #18
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,645

    Default

    From what's been described over on the SmartThings community the coming integration sounds somewhat half baked.

    Shame.

    P.

  9. #19
    Automated Home Legend top brake's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    the edge of the cloud
    Posts
    834

    Default

    Quote Originally Posted by paulockenden View Post
    From what's been described over on the SmartThings community the coming integration sounds somewhat half baked.

    Shame.

    P.
    link please?
    I work for Resideo, posts are personal and my own views.

  10. #20
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,645

    Default

    Quote Originally Posted by top brake View Post
    link please?
    https://community.smartthings.com/t/...t-coming/22362

    Towards the end.

    P.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •