Results 1 to 3 of 3

Thread: Lights In Cortex Web

  1. #1
    Automated Home Sr Member cliffwright's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    73

    Default Lights In Cortex Web

    Hi Folks,

    I've got a lighting Object that's basically an SLD-001 and is within a "Porch" "Room".

    I've set both the room itself, and the objects (the light and buttons) to be web-enabled in the Web server settings, and when I login to the Cortex Web account, I can see the objects if I check under "Rooms" >> "Porch" - the light Object shows up, but . . .

    If I look under "Lights", "Porch" doesn't show at all . . .

    Why won't the Porch show up in the "Lights" menu?

  2. #2
    Automated Home Legend Karam's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    818

    Default

    I tried replicating but couldn't in one or two permutations so probably need more informatiion. Where is the porch room located within the structure? E.g is its parent the house, a floor, another room? In the web server settings for the porch and light is the favourites box blank and are the objects enabled for both viewing and control for the relevant user? What version of Cortex?

  3. #3
    Automated Home Sr Member cliffwright's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    73

    Default

    Thanks Karam,

    The Porch is part of the "Ground Floor". So the structure goes "House (Main)" >> "Ground Floor" >> "Porch".

    In the "Porch" and the 'Porch Dimmer Module' Web Server options, the 'Favourite Category' box is blank, and the user for 'Viewing allowed' and 'Control allowed' are both selected.

    Bizarrely - I I've checked again this morning as I was going to upload some screenshots from my mobile, but the 'Porch' and the light both show up correctly in the 'Lights' and 'Rooms' menus. Not sure what's changed overnight, but seems to have corrected itself?!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •