Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 36

Thread: Total Connect - Loss of Communication

  1. #11
    Automated Home Legend
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1,001

    Default

    Playing silly beggars again. A series of disconnects followed by re-connects since 1845 this evening.

  2. #12
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    15

    Default

    Same for me, and no response from Honeywell support when asked last time.

  3. #13
    Automated Home Legend
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1,001

    Default

    Good to know that it isn't just me. Seems to have settled down now.

  4. #14
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,372

    Default

    Happened to me earlier this eveing ar 20:46 with a reconnect at 20:49.

  5. #15
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    89

    Default

    I have had six disconnects from around 19:00 - 22:00 today

  6. #16
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    80

    Default

    +1 here.

    Guess either Honeywell is doing an upgrade or their sole IT support bloke is on hols....

  7. #17
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    59

    Default

    Quote Originally Posted by MrB View Post
    +1 here.

    Guess either Honeywell is doing an upgrade or their sole IT support bloke is on hols....
    Do they operate on more than 1 active server at any time? Always confuses me how things 'go down' during an update or maintenance window...

  8. #18
    Automated Home Ninja Mavis's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    North East
    Posts
    322

    Default

    Mine went down for about three quarters of an hour last night at 20:40. First time for at least 6 months for me.

  9. #19
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    89

    Default

    Two drops again tonight.

  10. #20
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,372

    Default

    Seem to have had a big time out. The app reported total loss of communication at 22:20 last night and back again at 09:00 this morning. I can't explain why, everything else connected to the internet or reliant on it was functioning fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •