Page 3 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 21 to 30 of 88

Thread: iOS TCC App issues

  1. #21
    Automated Home Legend
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    2,033

    Default

    Quote Originally Posted by Rameses View Post
    Hi All

    Issue has been resolved - we are investigating. The most common symptom was that people could not initially log in - but upon retry all is well. Speed has been tested and we cannot find anything problematic for now.
    Still slow for me - it took about 30 seconds on the initial loading spinner the first time. Second time (after force quitting the app) was about 10 seconds. Will keep an eye on it. I've been resorting to using the new web interface via safari on my iPhone the last few days - which has been working pretty well actually, so it's nice to have that as a backup!

    Edit: 3rd attempt about 40 seconds paused at "loading", so although I'm not seeing prompts to log back in or miscellaneous errors that I was previously seeing, speed still doesn't seem normal. 5 seconds was typical before last week.
    Last edited by DBMandrake; 12th September 2017 at 03:29 PM.

  2. #22
    Automated Home Legend
    Join Date
    May 2014
    Posts
    998

    Default

    Initially, on opening the App crashed. On re-opening, it took 50 secs to load.

  3. #23
    Automated Home Guru
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    107

    Default

    It's not confined to the heating element of the app. The security component is also playing up and holding a session as "logged in" even when it's not. It's also coming up with a message to the effect that the server is busy and to retry later.

  4. #24
    Automated Home Guru
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    102

    Default

    Quote Originally Posted by Rameses View Post
    Hi All

    Issue has been resolved - we are investigating. The most common symptom was that people could not initially log in - but upon retry all is well. Speed has been tested and we cannot find anything problematic for now.

    However our test sites/systems etc - are no substitute for your feedback - so please let me know if you can continue to create these issues

    Same issues still exist for me for your info.

    This is logged under case ID: 15381021
    Last edited by StephenC; 12th September 2017 at 05:22 PM.

  5. #25
    Automated Home Guru
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Hampshire, Great Britain
    Posts
    100

    Default

    No improvement for me:-

    Error - Oops, there was a problem loading this page. Please refresh the page or try again later.
    on trying again all OK - but this has happened for the last few days, and as recently as 21:10 GMT (21:10 BST).

    Just tried up increase temperature in one room, it says "Updating" but nothing has happened twice.

    Since then I have tried to log out, without success for over 5 minutes. I closed the browser tab, Firefox 55.0.3, and still cannot log off.

    More work needed I fear.

    FB
    Last edited by FullBore; 12th September 2017 at 08:27 PM.

  6. #26
    Automated Home Ninja Dan_Robinson's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    347

    Default

    Still not playing ball on my Tab S3.
    Kind Regards - Dan Robinson (Jennings Heating Ltd)

  7. #27
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,667

    Default

    It's ironic that new updates take so long to roll out because of all the QA and testing and sign-off that has to happen, apparently.

    Perhaps the apps have a different QA process.

  8. #28
    Automated Home Ninja Dan_Robinson's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    347

    Default

    The app has never been grease lightening to be fair. :lol:

  9. #29

    Default

    Investigating (again)
    getconnected.honeywell.com | I work for Honeywell. Any posts I make are purely to help if I can. Any personal views expressed are my own

  10. #30
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    59

    Default

    Quote Originally Posted by Dan_Robinson View Post
    The app has never been grease lightening to be fair. :lol:
    I agree, the android app is 'abysmal' and often hangs at a black screen when changing room temperatures or just navigating about. I've even upgraded my phone too and still have the same issue where it stops responding & the UI just goes dark.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •