Page 1 of 9 123456 ... LastLast
Results 1 to 10 of 88

Thread: iOS TCC App issues

  1. #1
    Automated Home Guru
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    102

    Default Honeywell TCC App issues

    Hi,

    Is anyone else having issues with the iOS TCC app over the past week or so?

    Issues I’m seeing intermittently:

    Takes a long time to log in “processing”
    System unavailable when trying to log in - message to “retry”
    Server not available when changing a set point end time

    Attached a few screenshots:

    D7095ED2-CE2A-4D2D-874B-7F27F2BE30BF.jpg1D7FEBDF-5685-4B25-A656-FADD2C14B2CE.jpg5A03B585-0DEA-49EB-9E1F-F5BADCF9800B.jpg

    TCC App version: 4.5.0

    iOS version: 11 Public Beta 10 (build 15A5372a)
    Last edited by StephenC; 11th September 2017 at 08:30 PM.

  2. #2
    Automated Home Legend
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    1,828

    Default

    In a word yes. I'm seeing the exact same thing as you. I just posted about it over in the Browser control now live for TCC Devices thread before noticing this thread, because for me, the symptoms began the same day (or possibly the following day) after the new TCC web portal was announced. Ever since then the iOS app has been very unreliable.

  3. #3
    Automated Home Guru
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    146

    Default

    Yes Having Problems with Android as well I'm seeing the exact same thing as you but also its Logging me out so when I open App I have to Log in every time

  4. #4
    Automated Home Guru
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    212

    Default

    I'm seeing exactly the same issues with the Android app. It seems to take 2 ňr 3 retries before successfully logging in.

  5. #5
    Automated Home Guru
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    102

    Default

    OK, so looks to be wider than I thought.

    Who is on iOS 11 beta, and who is on iOS 10?

    I haven’t logged a case with honeywell as I’m on ios11 beta.

  6. #6
    Automated Home Jr Member WiteWulf's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Leicestershire
    Posts
    40

    Default

    I've been having the stated issues with the iOS app on iOS 11 public beta

  7. #7
    Automated Home Guru
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    102

    Default

    Quote Originally Posted by mylesm View Post
    Yes Having Problems with Android as well I'm seeing the exact same thing as you but also its Logging me out so when I open App I have to Log in every time
    Right, so probably not iOS 11 beta related at all then...strange. Must be a Honeywell backend issue then if it’s affecting both platforms (Android and iOS)

  8. #8
    Automated Home Legend
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    1,828

    Default

    I'm still on iOS 10.3.3.

  9. #9
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    49

    Default

    Yep it’s been crap for me ever since the browser based version was annocued.

  10. #10
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,022

    Default

    Every time I try to log in now. I am using IOS 11 on my iPad and IOS 10 on my iPhone and its the same on both. Tells me I am logged out when I should be in and then takes an age to log in again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •