Page 5 of 38 FirstFirst 1234567891015 ... LastLast
Results 41 to 50 of 372

Thread: New evohome FW - update WiFi 02.00.17.00 and Application 02.00.17.03

  1. #41

    Default

    All units done -apart from 1 offline which will be retried later
    getconnected.honeywell.com | I work for Honeywell. Any posts I make are purely to help if I can. Any personal views expressed are my own

  2. #42
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5

    Default

    Many thanks. Very efficient, and update completed. Happy Christmas!

  3. #43
    Automated Home Legend
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    1,804

    Default

    Predictably Iím away for 3 days with the system in away mode on firmware update day.

    Judging by the two zones that havenít reported in yet itís not long since the system rebooted but it otherwise looks good.

  4. #44
    Automated Home Guru
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Glasgow
    Posts
    186

    Default

    Updated and all working.

  5. #45
    Automated Home Guru
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    143

    Default

    Updated and Working well I have reconfigured my Electric Zone and it is now switching on and showing 100% demand in new screen but Boiler Demand is 0 exactly the way the electric zone should be

    Also all Zones Showing %Demand and OT Bridge showing %demand for Boiler IMG_20171220_140301942.jpgIMG_20171220_140310622.jpgIMG_20171220_143232979.jpg

    Great to have these features added to what I consider to be one of the best Home Heating Controls
    Last edited by mylesm; 20th December 2017 at 02:33 PM.

  6. #46
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    116

    Default

    Updated, recovered and working.

    Nice to 0% in so many rooms - the power of EvoHome!

    evohome.jpg
    Last edited by chrisgare; 20th December 2017 at 02:32 PM.

  7. #47
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    11

    Default

    Does the electric zone use TPI?

  8. #48
    Automated Home Legend
    Join Date
    May 2014
    Posts
    988

    Default

    Quote Originally Posted by IM35461 View Post
    Update complete and five out of six zones rediscovered.

    Once it has found them all I shall have a play
    A brief button press on a single HR92 per zone will speed up the discovery process.

  9. #49
    Automated Home Legend
    Join Date
    May 2014
    Posts
    988

    Default

    Quote Originally Posted by chrisgare View Post
    Updated, recovered and working.

    Nice to 0% in so many rooms - the power of EvoHome!

    evohome.jpg
    It would, imho, be better if this information was on the main screen and not hidden away in the installer settings.

  10. #50
    Automated Home Guru
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    143

    Default

    All working good can someone point me to where Outside weather is displayed

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •