Results 1 to 10 of 10

Thread: Evohome, Communication with the system has been lost

  1. #1
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    75

    Default Evohome, Communication with the system has been lost

    Getting this message with both the App and the total connect website.

    "Communication with the system has been lost"

    Strange thing is i can still control Evohome with Amazon Echo, and the app and website show the current correct temperatures for all rooms, so its getting the data from somewhere.

  2. #2
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    32

    Default

    Yeah I'm in the same boat

  3. #3
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    4

    Default

    I can't even login to the website or app at the moment.

  4. #4
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,685

    Default

    App working fine here.

    P.

  5. #5
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    75

    Default



    Thats what i get at the minute.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,685

    Default

    Must be account specific.

    2018-10-02 13.04.28.jpg

  7. #7
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,685

    Default

    Or maybe it's the new API hosting platform...

    https://www.honeywell.com/newsroom/n...ntum-computing

    Obviously it can be both down and up at the same time.

    ;-)

  8. #8
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4

    Default

    I had same issue for around a week. Tried all the steps to resolve( work in IT networks so have good understanding) but with no luck. Was same on website and app. Had sent emails with no response, then during the night received an email to say system Comms was restored! Had never received email to say Comms was lost. Only had system installed for two months but unfortunately it's problem after problem.

  9. #9
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    75

    Default

    Not sure what else to try it's basically a bit useless at the minute.

  10. #10
    Automated Home Ninja
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    489

    Default

    Quote Originally Posted by robj20 View Post
    Not sure what else to try it's basically a bit useless at the minute.
    Well, you say useless. Unlike some other systems, it will continue to run according to schedule and you can always make changes on the controller.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •