Page 33 of 36 FirstFirst ... 23282930313233343536 LastLast
Results 321 to 330 of 357

Thread: Evohome app broken

  1. #321
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    96

    Default

    No, never get anything like that. And I just tried to log in to the site to see if there's an opt-out option in the account settings and the site appears to be down. I can enter login details but I don't get any further.

  2. #322
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    131

    Default

    Right. I hadn't actually looked at my heating for a while now, but it appears I have been mostly or even completely off for at least 9 days now. So I verified by running curl from command line and the authorization URI mostly times out and if not returns the following response:
    Code:
    <html><body><b>Http/1.1 Service Unavailable</b></body> </html>
    I do not receive any emails at all, but I'm guessing the emails are about the communication with the RFG100 and not about whether my "app" can connect.

  3. #323
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,014

    Default

    Quote Originally Posted by gordonb3 View Post
    Right. I hadn't actually looked at my heating for a while now, but it appears I have been mostly or even completely off for at least 9 days now. So I verified by running curl from command line and the authorization URI mostly times out and if not returns the following response:
    Code:
    <html><body><b>Http/1.1 Service Unavailable</b></body> </html>
    I do not receive any emails at all, but I'm guessing the emails are about the communication with the RFG100 and not about whether my "app" can connect.

    A first for me for a long time. I have just tried to log in to the web site and after inputting my ID and password it bounces me out to try again but there is a message saying “The system is fully operational.” It clearly isn’t. However, the answer is more maintenances going on but we have not been told about it. I tried the app and get a message saying maintenance is in progress. Why Honeywell find it impossible to tell their customers what they are doing is beyond me. It is so easy to tell the end user, the one paying for the product, what is happening. Not easy for Honeywell for some reason.

  4. #324
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,014

    Default

    I can now log in both on the web site and in the app.

  5. #325
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    131

    Default

    Quote Originally Posted by G4RHL View Post
    I can now log in both on the web site and in the app.
    Yeah. I was just working on extending the logging capabilities of my app to handle this type of response (i.e. a html page without a title section) and it let me straight in. Hate that

  6. #326
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    7

    Default

    Still off for me!
    Domoticz also offline.

  7. #327
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    131

    Default

    ...and gone again...

    Interesting note: as I was logged in from my dev machine it kept allowing me to fetch status updates. So to prevent hitting the quota issue I stopped the app on the dev machine and re-enabled my live monitor only to see the time outs reappear. The problem therefore seems to be caused exclusively by the OAuth mechanism which sadly needs to be refreshed every hour so it's not like once connected you can stay connected.

  8. #328
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    96

    Default

    The security side seems to be down for me since yesterday evening. I can't get in with the IOS app and only get so far with the android version. Re-connecting tells me that my session already exists.
    And the Total Connect EU site is similarly unresponsive.
    Others having the same problem or shall I start re-booting stuff?

  9. #329
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,014

    Default

    Quote Originally Posted by peterf View Post
    The security side seems to be down for me since yesterday evening. I can't get in with the IOS app and only get so far with the android version. Re-connecting tells me that my session already exists.
    And the Total Connect EU site is similarly unresponsive.
    Others having the same problem or shall I start re-booting stuff?
    I can log in to the heating side using the Apple app but cannot log in to the security side and get a message saying the server is not responding. I also got a message to say I was already logged in but I wasnít on any device.

  10. #330
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    96

    Default

    Yes, same here. First session times out and re-connecting says "Security session already exists".

    I'm almost tempted to trigger the alarm to see if I receive an alert, but probably won't in deference to the neighbours.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •