Page 16 of 16 FirstFirst ... 6111213141516
Results 151 to 155 of 155

Thread: Evohome app broken

  1. #151
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    73

    Default

    Received it yesterday pm so it looks as though they're sending it out in batches.

  2. #152
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    6

    Default

    Can not remote control since this noon anymore.

    Announced unreliability for the next 40 days? Is Honeywell f*****g kidding us?!

  3. #153
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    7

    Default

    Not a great time of year to be without heating control!

    I've logged the fault with Honeywell. Like most here I've not received any emails about planned maintenance, if I visit the web alternative to the app it tells me "service fully operational" but still can't log in (https://international.mytotalconnect.../Account/Login).

  4. #154
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    922

    Default

    Quote Originally Posted by zoometra View Post
    Not a great time of year to be without heating control!

    I've logged the fault with Honeywell. Like most here I've not received any emails about planned maintenance, if I visit the web alternative to the app it tells me "service fully operational" but still can't log in (https://international.mytotalconnect.../Account/Login).
    You ought to find the app is absolutely fine. Mine is. It is the maintenance going on causing a loss in connection every so often.

  5. #155
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    7

    Default

    Yes, it's working again (well I can login and read temps, can't confirm it's controlling the system) .... but for how long!

    My problem is the lack of communication from Honeywell.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •