Page 30 of 30 FirstFirst ... 20252627282930
Results 291 to 293 of 293

Thread: Evohome app broken

  1. #291
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    85

    Default

    This morning, the app is showing correct temperatures of rooms but not the correct schedule temperature. Overriding the schedule from the app does work and as a schedule change occurs, the app then comes back into sync for that room.

  2. #292
    Automated Home Jr Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    39

    Default

    I had the same problem with no access via iOS app but funnily enough control via Alexa was working OK. This surprises me as that's an external API 'user' too, just like the app.

  3. #293
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Hampshire, Great Britain
    Posts
    74

    Default

    I'm away from home, but returning this afternoon.

    I logged on the the on-line Windows program to turn the hot water on to get the "Updating your zone settings" message for 8 minutes.

    I then tried the Android app. which once failed to update, but appeared to succeed at the second attempt.

    It is most frustrating:-

    To have no advance notice of pre-planned server downtime - there is no excuse for this

    To have no notice & updates of unplanned server downtime. An email saying sever down, we hope it will be back up in nn minutes, and will advise you when service is restored.

    Not to be able to rely on heating & hot water controls to work 100%

    NJSS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •