Page 12 of 31 FirstFirst ... 2789101112131415161722 ... LastLast
Results 111 to 120 of 307

Thread: Evohome app broken

  1. #111
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    37

    Default

    Surprise surprise. App is down again. Wonít even login now.

  2. #112
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    73

    Default

    Not fit for purpose.

    What other systems should I be looking at to replace Evohome with?

  3. #113
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,002

    Default

    Quote Originally Posted by Arrghh! View Post
    Not fit for purpose.

    What other systems should I be looking at to replace Evohome with?
    No problems at all. All is good.

  4. #114
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    37

    Default

    I have spent over £1000 on this system last year. Can I get my money back?

  5. #115
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by G4RHL View Post
    No problems at all. All is good.
    You can login on the app? Do you have an iPhone?

  6. #116
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,002

    Default

    I spoke too soon. App disfunctional.

  7. #117
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,002

    Default

    Quote Originally Posted by Tigermad View Post
    You can login on the app? Do you have an iPhone?
    Yes to the last question. I have not had any problems during the day. Only now. Overall though I have had 4 years of use and I am happy with the system. It has worked well and been put through its paces. Outages have been few. I have had more with other apps.

  8. #118
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    122

    Default

    Quote Originally Posted by Tigermad View Post
    Surprise surprise. App is down again. Won’t even login now.
    Quick catch...

    I did an override on two zones around 7:30 PM and the log shows that this override was in fact executed. The temperature in the two rooms were clearly rising, but from 7:50 PM it is showing me the same temperature which is less than the controller is currently showing me.

  9. #119
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by gordonb3 View Post
    Quick catch...

    I did an override on two zones around 7:30 PM and the log shows that this override was in fact executed. The temperature in the two rooms were clearly rising, but from 7:50 PM it is showing me the same temperature which is less than the controller is currently showing me.
    You can get on the app?

  10. #120
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    122

    Default

    Ow!!!

    I actually just checked the temperature log. Investigating the application log it turns out the portal started refusing login (renewal) at 4:59 PM. By sheer luck I just happened to have a connection from 6:46 PM until 7:48 PM, which is when I issued my override. From 7:48 on all connection attempts are timing out.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •