Page 40 of 40 FirstFirst ... 30353637383940
Results 391 to 399 of 399

Thread: Evohome app broken

  1. #391
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    10

    Default

    Anyone else having connection issues today?

    It started acting up around 5:34PM here, I first noticed that domoticz had lost connection and was reporting (Evohome) login failed with message: Couldn't resolve host name

    I tried the web app and initially couldn't resolve that but now it is back but reporting connection lost to controller.

    The controller is connecting to wifi but then reporting connection issue when trying to access the internet.

    tccprod01.honeywell.com tccprod02.honeywell.com and tccprod03.honeywell.com are all reporting SERVFAIL on dns lookup.

  2. #392
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,697

    Default

    Same here. Their servers or connectivity (hard to know which) has been up and down several times this evening.

    I know my internet connection has been rock solid during this period because there's other monitoring on it.

  3. #393
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    10

    Default

    Thanks for the confirmation.

    It has just come back online as I was typing this reply.

  4. #394
    Automated Home Guru
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    181

    Default

    Saw this in my logs intermittently from from 17:30Z to 20:25Z. What do you use for primary DNS? I have my router set to Google public 8.8.8.8. The error message seems to hint that is where the error originated.

  5. #395
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    10

    Default

    I run two Pihole's with unbound, I also have a guest network that runs on Google and Cloudflare and they couldn't resolve it either.

    It was a DNS problem but somewhere on their end.

  6. #396
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,176

    Default

    Have had no problems.

  7. #397
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    10

    Default

    Servers offline again?

  8. #398
    Automated Home Guru
    Join Date
    May 2017
    Posts
    143

    Default

    Quote Originally Posted by Ghostrider View Post
    Servers offline again?
    Seems like it, just got an email

  9. #399
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by MrBoy View Post
    Seems like it, just got an email
    It came back around 4pm here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •