Page 26 of 33 FirstFirst ... 162122232425262728293031 ... LastLast
Results 251 to 260 of 327

Thread: Evohome app broken

  1. #251
    Automated Home Guru
    Join Date
    May 2017
    Posts
    120

    Default

    Quote Originally Posted by DBMandrake View Post
    Looks like there is a server outage tonight starting at about 8:50pm. Anyone else seeing this ?

    I tried to use Alexa to turn the downstairs heating off, "sorry the <zone> is not responding". Checked the TCC iPhone app, (which uses the V2 API) "Failed to get account information", retry or logout.

    Checked my graphing system, (which uses the V1 API) "500 Server Error: Internal Server Error for url: https://tccna.honeywell.com/WebAPI/api/locations?userId=.........." since 8:50pm. It's now 9:35pm and still down so will be interesting to see how long it lasts. Ouch.

    It had actually been quite reliable for me lately.
    Yeah can't login though the webpage says service is operational. Trying to warm up the house on my way home... Grr

  2. #252
    Automated Home Legend
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    1,788

    Default

    Back up. So down for just under an hour.

  3. #253
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    32

    Default

    Same here lasted about an hour

  4. #254
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    73

    Default

    Me too __________

  5. #255
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    32

    Default

    App not working again!!!

  6. #256
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,007

    Default

    Quote Originally Posted by Mickjohn View Post
    App not working again!!!
    I am not having any issues and have not for some time.

  7. #257
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    20

    Default

    This drives me nuts. I regularly rely on remote access to Evo and rejected Tado solely because it was server based. It seems I called it wrong. When it operates as billed it works for me perfectly.

  8. #258
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,007

    Default

    Quote Originally Posted by BuxtonJim View Post
    This drives me nuts. I regularly rely on remote access to Evo and rejected Tado solely because it was server based. It seems I called it wrong. When it operates as billed it works for me perfectly.
    It may be you have some other problem. I am having no issues with remote operation and have not for some time. I have recently been away from home for a few days and had no issue checking, adjusting and operating the system from where I was some considerable distance from home, nor, of course, at home with a direct connection. For the past 4 years plus it has worked with the glitches being few.

  9. #259
    Automated Home Legend
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    1,788

    Default

    Working OK for me too lately.

  10. #260
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    20

    Default

    Yes the app went through a brief phase of repeatedly chucking out my login credentials but has now become stable again, thankfully.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •