Page 39 of 39 FirstFirst ... 29343536373839
Results 381 to 386 of 386

Thread: Evohome app broken

  1. #381
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    1

    Default

    App's working but https://international.mytotalconnectcomfort.com/ still isn't.

  2. #382
    Automated Home Guru
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Hampshire, Great Britain
    Posts
    100

    Default

    Welcome mikeymikey.

    Both are working for me this morning at 07:31 GMT.

    FB

  3. #383
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,119

    Default

    Quote Originally Posted by FullBore View Post
    Welcome mikeymikey.

    Both are working for me this morning at 07:31 GMT.

    FB
    All working for me in the UK from yesterday afternoon.

    Wouldnít it be nice if Honeywell/Resideo emailed everybody to apologise and say what happened.....but!!

  4. #384
    Automated Home Lurker DerekWilliamsUK's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    7

    Default

    Web portal is DOWN AGAIN with 'Server Error' at https://international.mytotalconnect.../Account/Login

    Android APP is working OK.
    Last edited by DerekWilliamsUK; 26th January 2020 at 02:40 PM.

  5. #385
    Automated Home Sr Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    51

    Default

    Keep getting lost connection emails this morning again. My internet is fine. Blinking annoying.

  6. #386
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,119

    Default

    Quote Originally Posted by Tigermad View Post
    Keep getting lost connection emails this morning again. My internet is fine. Blinking annoying.
    I log in on the web and the app says maintenance is being effected.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •