Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Web Access

  1. #1
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,027

    Default Web Access

    Does anybody else find accessing Evohome via a browser is hit and miss? I often find that when I try it does not go in. I have ensured the password is correct and indeed taken the forgotten my password route to set a new one. I thought it may be because I am logged in in the app but that can’t be right, particularly as I logged out to double check. The problem has arisen I think since I installed Evohome security which requires you to log in a second time to access it after you have logged in to Evohome heating. A double log in which is odd. I find the solution usually is to ensure I have exited the site, leave it for a short time and then try again.

    Logging in is quite a slow and laborious process. The double log in a complete pain.

  2. #2
    Automated Home Ninja
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    298

    Default

    Quote Originally Posted by G4RHL View Post
    Does anybody else find accessing Evohome via a browser is hit and miss? I often find that when I try it does not go in. I have ensured the password is correct and indeed taken the forgotten my password route to set a new one. I thought it may be because I am logged in in the app but that can’t be right, particularly as I logged out to double check. The problem has arisen I think since I installed Evohome security which requires you to log in a second time to access it after you have logged in to Evohome heating. A double log in which is odd. I find the solution usually is to ensure I have exited the site, leave it for a short time and then try again.

    Logging in is quite a slow and laborious process. The double log in a complete pain.
    I've been having issues for the last two weeks.

    https://www.automatedhome.co.uk/vbul...voHome-Webpage

  3. #3
    Automated Home Jr Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by G4RHL View Post
    Logging in is quite a slow and laborious process. The double log in a complete pain.
    Evohome Security is just a rebranded 'Le Sucre' so you can use the https://tc20e.total-connect.eu/ site to login directly to your security system without having to first go through TCC. Totally different site with far more data and settings possibilities.

  4. #4
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,027

    Default

    Thanks. Yes, this is better. Shame it is not in English.

  5. #5
    Automated Home Jr Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by G4RHL View Post
    Thanks. Yes, this is better. Shame it is not in English.
    You can select English at the login screen BEFORE you login. Flags on the top right.

  6. #6
    Automated Home Legend
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    NE UK
    Posts
    1,027

    Default

    Quote Originally Posted by philchillbill View Post
    You can select English at the login screen BEFORE you login. Flags on the top right.
    Thanks. Got it. It highlights the improvements Honeywell can do to “our App” if they could be bothered to.

  7. #7
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    22

    Default

    I have been unable to login to https://europe.mytotalconnectcomfort.com since last week sometime. It really annoys me that it is clearly not working for some people, but they insist on stating "Service fully operational"... App (on Android) has been working fine throughout.

  8. #8
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    22

    Default

    Interesting... It works fine from https://international.mytotalconnectcomfort.com

  9. #9
    Automated Home Legend paulockenden's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    South Coast
    Posts
    1,605

    Default

    Quote Originally Posted by MrShamus View Post
    I have been unable to login to https://europe.mytotalconnectcomfort.com since last week sometime.
    Try https://international.mytotalconnect.../Account/Login instead.

  10. #10
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    22

    Default

    :-) Our posts almost crossed... It works fine on the international site. Many thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •