Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with LM15EB

  1. #1
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2

    Default Problems with LM15EB

    I have a LM15EB (Socket Rocket) that's playing up.

    It's permanently on and is not responding to any X10 signals I sent from my IR7243.

    I have relocated it to a known working ceiling light but this is not making any difference.

    Does the module have any user serviceable parts ?

    Any help is appreciated.

    Cheers

    Dave.

  2. #2
    Automated Home Sr Member jon00's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bromley, UK
    Posts
    64

    Default Re: Problems with LM15EB

    Socket Rocket's have a reputation of failure when the bulb blows. I believe it causes the Triac inside the device to blow. I have seen many reports of this but no cure so it looks like a trip to the dustbin!

    Not much help I know but try and use another device to control your lamp in the future.

    Jon

  3. #3
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2

    Default Re: Problems with LM15EB

    Thanks for the reply. It's for a ceiling light which is on a 2-way switch so I'd need to redesign the way that I currently have my X10 modules set up (along with buying more modules, which in itself isn't a bad thing :-) )

    Cheers

    Dave.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •