Hi everybody and I hope that you are all keeping well in these strange times. I am a new member to the site but you have helped me already in fixing a very troublesome install of a full Evohome kit. Please bear with me as I am working long hours so replies and further information may be slow coming back to you.

My heating system is as follows:-
Boiler - Vaillant EcoTEC Plus 430 (Approx 2yrs old)
S Plan sytem with a Grundfoss Alpha 2L pump. Hot water tank is an 206Ltr horizontal RM Insulated copper cylinder.

My Evohome kit consists of Controller, 2 x BDR91 Wireless Relay Box, one each switching the zone valve on CH and HW. Wireless Cyl Stat CS92. 9 x HR92 Radiator controllers.
I have left the bathroom towel rail without a HR92 for the moment until Ive got the system running satisfactory.

My problem is the the boiler is starting up and running for a few minutes every five minutes. Under normal heating up circumstances like bringing the hot water cyl or radiators up to temperature the boiler runs ok. Once the requested temperature is attained the the boiler shuts down then goes onto this 5 minute (approx)
cycle. Once it gets to 22:30 and all the rooms drop back to a night time temperature, the boiler stops this frequent run cycle. I have tried reading up on other posts but there always seems to be other problems or systems.

Go easy with me as I struggle to grasp some technical terms. Thank you for taking the time toread this post and an even bigger thank you to anyone responding.