Results 1 to 4 of 4

Thread: Evohome resetted after enrolling to beta with very old version

  1. #1
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    27

    Default Evohome resetted after enrolling to beta with very old version

    I was running Evohome (bought about 1month ago) with the version 19.31. The version came out of the box. I've seen around that 19.33 has been released out and I thought it was released in the beta channel. Then I decide to enroll. After 30mins I found my entire evohome completely resetted without any configuration and to the version 17.03. What did this happen? How can I receive the version 19.33? The version 17.03 is insanely old.

  2. #2
    Automated Home Guru
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    108

    Default

    My system (and I haven’t joined the beta trial) is on 2.00.17.03. ECC2E83D-785D-4454-BE82-5E89CFDE62AD.jpg

  3. #3
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    27

    Default

    So according all the info I've gathered seems thst 17.03 is the latest stable one. My evohome was delivered out of the factory with a beta version. I then enrolled to the official beta and before they could apply the beta they rolled back to 17.03. Once mine request will be approved they will apply from their system 19.31 or 19.33. Now it seems that while an update has no impact of settings a downgrade has it which from a software engineering standpoint is a choice that lead to those breaking changes and fixes introduced to not impact the system.

  4. #4
    Automated Home Jr Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    27

    Default

    Seems that this morning I got the update and I moved to 19.33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •