Results 1 to 4 of 4

Thread: Visonic Powermax+ - an X-10 related problem

  1. #1
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2

    Default Visonic Powermax+ - an X-10 related problem

    Hi everyone, my first post!

    I have a Visonic Powermax+, which has been fine so far. I've just extended it to X10 control with an interface unit and 1 Appliance Module (AM). My problem is I can control the AM perfectly, but can't switch the socket on the interface unit (PGM output).

    Any ideas? :cry:

  2. #2
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    2,000

    Default Re: Visonic Powermax+ - an X-10 related problem

    As far as I am aware, well on my CM11 and XM10, the X10 interface unit has no switchable socket, so its permanently on.
    What interface unit are you using.

  3. #3
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2

    Default Re: Visonic Powermax+ - an X-10 related problem

    Its a "Powerhouse XM10U" module.

  4. #4
    Moderator toscal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Near Alicante Spain
    Posts
    2,000

    Default Re: Visonic Powermax+ - an X-10 related problem

    The X10U is basically the same as the X10E. E stands for european version and U for UK version. It has no controllable socket, so the socket is always on.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •