Results 1 to 3 of 3

Thread: Installed Beta 3 - now i'm lost!!

  1. #1
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6

    Default Installed Beta 3 - now i'm lost!!

    I tried using xAP a while back but couldn't get anything working.
    I asked for an idiots guide and was told it was being worked on.
    I saw Beta 3 was available so thought I might have some more luck.
    All I get now is a window on the desktop that disappears when the mouse moves over it and doesn't contain any weather info.

    What am I doing wrong?

    I've managed to get a cloud with a question mark over it to appear but still no weather.

    I'd like to utilise this application but if I can't install it - i'll just have to give up!

    Many thanks.

    Darren

  2. #2
    Automated Home Guru FrankMcAlinden's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    109

    Default Re: Installed Beta 3 - now i'm lost!!

    Hi Darren

    I'd like to utilise this application but if I can't install it - i'll just have to give up!


    Dont do that ...you need to stick at it.....the xAP guys im sure will help you out ......Get back over to the xAP List and post for help but remember this is a hobby and everyone has a day job and will respond when time permits...

    http://www.xapautomation.org/index.php

    I use xPL and it was a real challange when i first started using it as im not really fluent with pc,s , but with a lot of help from the guys i now dont find it so intimidating...im sure the same will apply with the xAP guys....

    Keep plugging ;-)

    HTH
    Frank
    Home of FirM - the Multi Zone IR Transport System
    http://www.armaghelectrical.com.au/index.html

  3. #3
    Automated Home Lurker
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6

    Default Re: Installed Beta 3 - now i'm lost!!

    I GOT IT WORKING!!!!

    No one said you had to install xAP Weather as well did they?

    It's 3.0 degrees C and the wind is 9.2mph @ 10:20

    So I need to install the 'back end' bit first and then configure Desktop to capture it?

    Also, (xAP) hubs - what are these used for and do I need one?
    I did find a link (can't find it now mind - typical!) but it went to mi4.biz but said they weren't any available.

    I'm getting there!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •